Outplacement is toepasbaar in iedere situatie waarin een werknemer de functie die hij of zij op dit moment heeft, niet meer kan behouden. Wanneer dit het geval is kan Outplacement Delft de juiste begeleiding bieden.

Outplacement Delft
Het is van groot belang dat het outplacementtraject zo vroeg mogelijk opgestart wordt. Wanneer je er vroeg bij bent kunnen de eventuele resterende interne kansen nog meegenomen worden. Tevens kunnen externe kansen vanaf het eerste moment benut worden.
Wanneer je ervoor heb gekozen om met een outplacementtraject te starten ga je samen met een coach onderzoeken wat jouw competenties zijn, wat voor nieuwe uitdaging bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kun je samen met je coach kijken naar sollicitatie technieken die je toe kunt passen en hoe je jezelf het beste kunt presenteren. Verder kan de coach je helpen om met het ontslag om te gaan. Het is namelijk geheel gebruikelijk dat een ontslag emoties met zich meebrengt. De coach helpt je met het omgaan van deze emoties zodat deze emoties geen belemmering vormen bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Plan een afspraak
Wanneer ontslag dreigt kunt u bij Outplacement Delft terecht voor de juiste begeleiding. Kijk in de agenda voor een gratis oriëntatiegesprek.