Altijd en overal bereikbaar zijn via de mobiele telefoon. Geen rust in het weekend door steeds terugkerende e-mails en vooral de verwachting dat je snel reageert, want “dat doen we toch allemaal?!” Herken jij deze situatie als geen ander? En wil je ook van dit stressvolle gevoel af? Ben je toe aan een betere balans tussen je werk- en privésituatie? Misschien is een jobcoachingstraject dan iets voor jou!

Balans
Het vinden van een balans tussen je werk- en privéleven is voor veel werkende mensen erg lastig. Zeker in de huidige maatschappij, waar je dag en nacht bereikbaar bent en door de vele voorzieningen ook dag en nacht kunt werken, is het lastig om momenten van rust te pakken en niet bezig te zijn met het werk. Een doorlopende slechte balans tussen je werk- en privéleven levert vaak veel stress op en zorgt ervoor dat het plezier in je baan ook flink vermindert.

Vind jezelf terug
Hoe kun je zorgen voor een betere balans tussen je werk- en privésituatie? Eén van de belangrijkste woorden in dit proces is “communicatie”. Laat weten aan je werkgever waar je mee zit en overleg samen wat voor mogelijkheden er zijn in het bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om na je werk te zorgen voor rust en ontspanning. Weet je niet hoe dit zelf moet? Een jobcoach kan je hier goed bij helpen. Samen met een jobcoach leer je jezelf beter kennen en deze kan je helpen om assertief te zijn en je tips en trucs aanleren om meer tijd voor jezelf te nemen.

Ben je er aan toe aan een betere balans tussen je werk en privé leven? Ga dan per direct aan de slag en plan een gratis oriëntatiegesprek met een jobcoach in Delft!